Publicitat
Publicitat

La Policia identifica dos menors com a presumptes autors de l'agressió d'Escaldes

Es tractaria d'un noi i una noia que haurien agredit el turista francès a l'avinguda del Pessebre, segons RTVA

La Policia hauria identificat dos menors com a presumptes autors de l'agressió a un turista francès fa tres dissabtes a l'avinguda del Pessebre d'Escaldes. Així ho assegura Ràdio i Televisió d'Andorra (RTVA), que cita fonts policials, i que detalla que es tractaria d'un noi i una noia, tot i que seria el primer el que hauria tingut una actitud més violenta.

Tot i això, oficialment la Policia no ha volgut confirmar ni desmentir aquest punt, en assegurar que la seva investigació ja ha conclòs i que s'ha traspassat tota la informació a la Batllia. Ara, doncs, haurà de ser el batlle qui determini si hi ha d'haver detencions o si s'ha de citar a declarar a algú.

En tot cas, i segons el que ha publicat aquest dimarts RTVA, els dos menors encara no haurien declarat davant la Justícia, tot i que s'apunta que ho hauran de fer aviat. Segons les fonts policials citades per aquest mitjà, el principal autor de l'agressió seria el noi. Tot i ser menor, afegeix aquesta informació, és molt probable que des de la Batllia se'n decreti l'ingrés a la presó.

El jove agredit va ser trobat inconscient a l'avinguda del Pessebre, i fruit de la gravetat de les seves lesions va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona en helicòpter. El noi segueix ingressat al centre hospitalari, però la seva evolució és favorable.