Publicitat
Publicitat

La Policia deté una persona sospitosa dels robatoris a Ordino

Espot ha anunciat que la investigació segueix oberta i "no descartem que pugui haver altres persones implicades"

La Policia ha detingut un possible autor dels robatoris que s'han produït en les tres darreres setmanes a diferents establiments hostalers d'Ordino, l'últim, la matinada d'aquest diumenge en un cèntric restaurant de la parròquia. Fonts oficials de la Policia han confirmat la detenció d'una persona sospitosa, tot i que no n'han donat més detalls. També el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, ha anunciat durant els actes de celebració de la festivitat del patró del Cos de Bombers, que la investigació segueix oberta i "no descartem que pugui haver altres persones implicades, però ara ens centrem en l'autoria de la persona detinguda".

A més, durant la setmana passada, la Policia va detenir 21 persones, d'entre les quals destaquen quatre per agressió física. La primera es va produir el dia 3 de març, passades les 19 hores quan un andorrà de 36 anys va agredir presumptament un menor d'edat en el transcurs d’una discussió arran d’un accident de circulació amb danys materials entre les dues parts.

La matinada del 4 de febrer, un andorrà de 44 anys i una tunisiana no resident de 41 anys, van ser detinguts per agressió física mútua en el transcurs d’una discussió entre la parella, aquesta darrera també hauria comès una desobediència i resistència posterior vers els agents de Policia.

A més, la Policia també va detenir un andorrà de 30 anys, la matinada del dia 7 de març, com a presumpte autor d’una agressió física amb resultat de lesions ocorreguda a la via pública.

Cal destacar també que durant la setmana del 2 al 8 de març, 7 persones van ser detingudes per conduir sota els efectes de l'alcohol, totes elles tenien entre 21 i 24 anys.