Publicitat
Publicitat

La Policia reforça la vigilància per un presumpte intent d'assetjament a Ordino

Efectius del cos de Policia controlen els llocs amb presència de menors arran d'una denúncia per uns fets que van passar aquest dijous a Ordino als quals donen "certa versemblança"

El cos de Policia ha confirmat que s'ha reforçat la vigilància amb efectius als llocs amb més presència de menors, després que aquest dijous una mare es posés en contacte per un incident amb la seva filla a la sortida de l'escola d'Ordino. Segons han explicat fonts de la Policia, l'àrea criminal dóna una "certa versemblança" als fets i per això s'ha posat en marxa el dispositiu.

L'incident el va avançar aquest divendres Andorra Televisió. El mitjà va informar de la denúncia d'una nena que deia que un home desconegut l'havia volgut convèncer perquè l'acompanyés al seu vehicle, oferint-li llaminadures. La Policia ha confirmat els fets i ha afegit que es va citar a la nena i la seva mare a declarar i del seu explicatiu "sembla que se'n pot concloure que pot ser veritat".

De moment hi ha una línia d'investigació oberta que no ha donat cap resultat. L'home ja no era present al lloc dels fets quan els efectius de la Policia es van personar a l'escola d'Ordino. Malgrat això, el cas ha preocupat diferents associacions de pares i mares del Principat, com la del Col·legi Janer. L'escola ha difós a través de les xarxes socials els comentaris dels mestres de l'escola d'Ordino sobre un home que "es va presentar al parc infantil i va convidar a dues nenes de vuit anys a pujar al seu cotxe a canvi de 'xuxes'".

Ens han passat aquesta info de l escola d ordino, els mestres comentaven q ahir un senyor amb cotxe es va presentar al...

Posted by AMPA Janer on Viernes, 8 de mayo de 2015

Fonts de la Policia han negat que es tingui informació acurada sobre el sospitós, tot i que continuen cercant més dades per esbrinar la identitat del presumpte assetjador.