Publicitat
Publicitat

Posant cara a la diversitat cultural

La plaça de la Rotonda acull una de les activitats estrella de la Setmana de la Diversitat Cultural, l'exposició Inside Out project que vol retre homenatge a les persones implicades amb les associacions d'Andorra la Vella mostrant fotografies d'una seixantena de membres de les entitats

Una seixantena d'imatges formaran l'exposició fotogràfica de la Setmana de la Diversitat Cultural que s'inclou dins del projecte Inside Out. Es tracta de fotografies de 85 centímetres per 1,30 metres que mostren dos representants de les associacions de la parròquia i que s'han enganxat aquest dijous a la plaça de la Rotonda per mostrar les cares de les persones que col·laboren amb les activitats i la promoció de la diversitat de forma desinteressada. Com ha exposat la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, és un "homenatge" a les persones que de forma desinteressada destinen el seu temps i col·laboren amb les associacions, que sovint "passen desapercebudes".

La iniciativa s'emmarca en el projecte de l'artista francès JR i tot el procés s'enregistra "perquè tinguin en compte que Andorra també hi participa sota el lema La diversitat ens enriqueix", ha explicat la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà.

Les 60 imatges quedaran enganxades fins que la climatologia i el pas de la gent ho permetin, perquè és una exposició efímera. Tot i així, l'objectiu, com ha recordat el cònsol major, Jordi Minguillón, és destacar la tasca de les persones que tiren endavant les associacions. "Si no fos per ells la majoria d'activitats no existirien", ha assenyalat.