La policia busca un pres fugat de la Comella

L'intern, amb problemes de salut mental, es trobava en presó preventiva per furts amb força

Un home de 41 anys i de nacionalitat espanyola s'ha fugat aquest dimarts a les 17.13 hores del Centre penitenciari de la Comella. Segons ha informat la policia a través d'un comunicat, el pres, que es trobava en presó preventiva des de principis de juny per un presumpte delicte de furts amb força, pateix problemes de salut mental. També està en recerca a Espanya, país on acumula antecedents per fets similars. Ha estat la primera persona que ha pogut sortir dels murs del centre.

El dispositiu de recerca i captura de la policia ha començat aquest dimarts a la tarda, amb escorcolls a diferents punts del país, com a la carretera de la Comella. La recerca del pres s'està duent a terme tant per terra com per aire, amb un helicòpter que ha sobrevolat la zona de la Comella i que s'ha desplaçat en sentit sud. Els punts fronterers també són zones d'escorcolls per part de les autoritats.

En cas de poder aportar qualsevol informació, la policia demana a la ciutadania que es posi en contacte a través del 110.