Publicitat
Publicitat

Primera setmana de tancament de Meritxell "exemplar"

Marsol assegura que els comerciants no han notat un descens dels ingressos

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, s'ha mostrat convençuda de l'efectivitat del tancament de la part baixa de l'avinguda Meritxell, i ha assegurat que el primer cap de setmana ha estat “exemplar” quant a l'elevada afluència de visitants i el funcionament de la circulació. És per això que ha recordat que no es replantejaran la decisió fins a l'octubre, i “ens mantindrem a no ser que passi alguna cosa greu”. A més, Marsol ha pogut parlar amb alguns comerciants i assegura que estan contents i que no han notat cap descens d'ingressos.

El Comú es reunirà al setembre amb els treballadors per buscar una solució al PIAM

El Comú d'Andorra la Vella ha pagat fins al moment el 100% de la cobertura sanitària del personal mitjançant el PIAM (l'assegurança mèdica), un fet il·legal segons ha advertit el Tribunal de Comptes en diverses ocasions, que especifica que aquestes ajudes han de ser cofinançades. És per això que la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, s'ha mostrat compromesa per trobar una solució, ja que entén que “si hi ha una irregularitat, s'ha de solucionar el problema”.

El Comú té previst reunir-se durant el mes de setembre amb els seus treballadors per tractar diferents propostes que els hi compensin, i en cas que s'hagi convertit en un dret adquirit perquè fa molts anys que reben aquesta ajuda, ho mantindran.