Prop de 80.000 persones visiten illa Carlemany durant la Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra

Els productors consideren que divendres, sobretot, i dissabte han estat les jornades més positives

L’efecte del cap de setmana llarg del 12 d’octubre s’ha traduït en un increment de l’afluència i en un bon resultat de vendes dels productes presents a la 7a Mostra de productes agrícoles i artesans d’Andorra que ha rebut la visita de prop de 80.000 persones durant els tres dies d’obertura al públic.

El canvi de dates, avançant la cita per fer-la coincidir amb el pont turístic del Pilar a Espanya, ha beneficiat la divulgació del certamen i dels seus productors que han coincidit a l’hora d’assegurar que, especialment divendres, però també dissabte, han estat les jornades més positives sobretot pel que fa a les vendes. La centralitat i accessibilitat de la mostra, ubicada a la planta baixa del centre comercial illa Carlemany, continuen esdevenint factors determinants per acostar el certamen al públic que aquests dies ha fet estada al Principat.

Des del departament d’Agricultura es valorarà si es manté el nou calendari estrenat aquest any a iniciativa del centre comercial donat l’increment significatiu de públic que s’ha registrat. Per a l’organització és cabdal crear oportunitats per a la difusió dels productes i dels productors que s’apleguen sota la el projecte ‘Productes Agrícoles i Artesans’ i el mercat és una d’elles. L’organització s’ha mostrat convençuda del fet que l’èxit de visitants registrat enguany engrescarà més productors de cara a pròximes edicions.