Punt de Trobada reitera la reobertura el dissabte

Des del centre comercial avisen que hi poden haver certes "limitacions" i agraeixen la feina del personal, dels equips que hi han treballat i de tots aquells que els han ajudat

E .Leclerc Punt de Trobada ha publicat aquest dijous a les xarxes socials un comunicat en què reitera la intenció d'obrir dissabte vinent a les 9 hores després de l' esllavissada de dissabte passat que els va obligar a tancar portes arran dels danys soferts. D'aquesta manera el centre comercial tornarà a ser operatiu tot just una setmana després dels fets tot i que són conscients que encara hi poden haver " limitacions per l'accés i altres" inconvenients, per la qual cosa demanen la comprensió dels seus clients.

En el mateix comunicat, s'agraeix "especialment al personal la seva implicació, companyonia, treball en equip i capacitat de superació d'aquesta delicada situació i efectes emocionals" i afegeixen que els empleats han posat "el cor" per resoldre una situació que "sense la seva intervenció i implicació" no hauria estat possible solventar. També agraeixen "tot el treball, esforç i dedicació" de totes les persones, tant de serveis públics com privats, per restablir la normalitat després de l'esllavissada i fent-ho "en un temps rècord i garantint en tot moment la seguretat de totes les persones".

També donen les gràcies a proveïdors, transportistes i empreses de subministrament i serveis que "han fet el màxim esforç, treballant en les tasques necessàries per reobrir el centre en unes dates tan complicades en ple mes d'agost". I també tenen paraules d'agraïment per als clients, per la seva "fidelitat" i la seva "paciència" per esperar a la reobertura.