Publicitat
Publicitat

Pyrénées destina els beneficis de la cistella a Càritas

Càritas Andorrana ha assegurat que podran "reforçar el finançament i donar continuïtat a diversos projectes"

Pyrénées Andorra ha cedit els beneficis de la 'Cistella més Gran del Món' a la gent més necessitada, mitjançant l'obra de Càritas Andorrana i Càritas Catalunya. Entre les alternatives proposades pels clients i socis, l'organització ha considerat que aquesta és la més equitativa i la que recull més àmpliament la sensibilitat dels comentaris que s'han rebut.

Càritas Andorrana ha mostrat la seva satisfacció i ha assegurat en un comunicat que "amb aquest acord, i gràcies a la cistella", podran "reforçar el finançament i donar continuïtat a diversos projectes". Càritas rebrà suport de Pyrenées Andorra durant els propers quatre anys i prioritzarà els projectes als quals anirà destinat l'ajut en funció de les necessitats socials i segons el seu criteri.

D'altra banda, els beneficis també es destinaran a la delegació de la Seu d'Urgell de Càritas, i al menjador social de la parròquia de Nostra Senyora de Núria de Barcelona.

Mossèn Santiago Bueno, vicari judicial de l'Arquebisbat de Barcelona, ha assegurat que "amb aquesta ajuda, podrem servir dos mil dinars a les persones sense recursos de la nostra parròquia". Per la seva banda, Moni Vallés, coordinadora del menjador social de Nostra Senyora de Núria, ha agraït que "aquest donatiu ens arriba en un moment molt adequat, ja que el nombre de famílies que necessiten la nostra ajuda per donar-los dinar ha augmentat significativament en els darrers mesos".