Pyrénées té previst ampliar l'actual plantilla del Punt de Trobada si s'instal·la a l'edifici

El grup preveu contractar un centenar de persones més

El Grup Pyrénées té previst ampliar l'actual plantilla del Punt de Trobada si finalment s'acaba instal·lant a l'edifici, segons han explicat fonts de l'empresa. El Punt de Trobada compta actualment amb uns 400 empleats i, si Pyrénées es fa amb la gestió del centre, té la intenció de conservar i ampliar l'equip humà amb un centenar de treballadors més.

Per part de l'actual plantilla la incògnita rau en si es respectarà l'antiguitat, si es mantindrà el personal en el lloc que ocupa actualment, i si es faran canvis rellevants com per exemple canviar empleats de departament. Segons les mateixes fonts, la previsió és reubicar els treballadors en funció de la seva vàlua i oferir-los formació per tal de créixer professionalment.

L'afer del Punt de Trobada ha donat un pas important per desencallar-se a la via judicial. La Batllia, en un aute del 24 de setembre, ha arxivat la querella presentada el 28 de novembre del 2017 per la família Cachafeiro (arrendatària del centre comercial Punt de Trobada) contra Jesús Mallol, Bonaventura Mallol i Roser Mallol (propietaris del ter­reny) i Patrick Pérez (president-apoderat de la societat Pyrénées), en què se l’acusava d’un delicte major d’estafa en grau de temptativa i d’estafa processal tipificats i penats als articles 208 i 209 del Codi Penal.

La família Cachafeiro ja ha anunciat que presentarà un recurs contra l'aute de la Batllia. Aquest divendres, una reunió entre diversos càrrecs del centre comercial i els propietaris ha de servir per fer balanç de la temporada d'estiu, programar accions per incentivar les vendes, comentar temes d'interès com la rotonda o el transport en autobús, entre altres.