Publicitat
Publicitat

Gairebé mil alumnes es formen a la Universitat Oberta La Salle

La Universitat Oberta La Salle ha celebrat aquest dimarts el seu primer acte de graduació al país

La Universitat Oberta La Salle (UOLS), amb prop de tres anys de vida a Andorra, ha celebrat aquest dimarts el seu primer acte de graduació al país. Es tracta d'un grup de quinze treballadors del Grup Pyrenées que han finalitzat amb èxit l'edició 'in company' del Postgrau en Direcció Financera.

Actualment, la UOLS compta amb 985 alumnes de 41 països diferents i segueix treballant per la seva internacionalització. El seu rector, Lluís Vicent, ha explicat que "treballem especialment les universitats de Llatinoamèrica fent que l'educació 'online' sigui una unió enlloc d'una separació entre alumnes i professors".

La Universitat Oberta La Salle ofereix actualment estudis reglats com ara doctorat, MBA, un bàtxelor en informàtica i un en multimèdia. Per una altra banda, hi ha altres estudis no reglats com el Postgrau en Direcció Financera, o programes d'emprenedoria, 'e-learning', cercadors d'Internet o temes d'educació.

El principal objectiu de la UOLS, segons ha explicat el seu rector, és "treballar tots plegats per aconseguir ser considerada una única universitat, i no com les 75 actuals".