Publicitat
Publicitat

Quatre nous decrets per exercir de metge i infermer a les pistes d'esquí

El Govern ha aprovat aquest dimecres tres autoritzacions de treball especials per a metge i una per a infermer, per donar resposta a les necessitats de les estacions

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres quatre nous decrets d’habilitació especial per exercir les professións titulades de metge i infermer durant la temporada d’hivern 2016-2017, en l’àmbit dels centres mèdics d’atenció a les pistes d’esquí del Principat. Els decrets aprovats se sumen als sis que el Govern ja va aprovar el 16 de novembre amb la voluntat de donar resposta a les necessitats sectorials de les estacions d’esquí del Principat, per aquesta temporada d’esquí. 

En concret, el Govern ha aprovat aquest dimecres tres autoritzacions de treball especials per a metge i una per a infermer. Cal recordar que els centres mèdics d’atenció a les pistes són els responsables de proporcionar l’atenció sanitària immediata als usuaris que així ho requereixin, tant per haver patit un accident com per altres problemes urgents de salut. Igualment han de preparar el pacient adequadament per ser transportat a un centre hospitalari, en cas de ser necessari.

D’aquesta manera, les estacions d’esquí es doten dels efectius sanitaris temporals que creguin convenients per complementar els seus equips permanents, i que els permetin desenvolupar adequadament les seves funcions d’atenció sanitària dels usuaris dels camps de neu.