Publicitat
Publicitat

Quatre detinguts per alcoholèmia i un per furt en la darrera setmana

Un espanyol resident hauria sostret un ordinador portàtil i accessoris d'un domicili particular per valor de 1.773 euros

 

Durant la setmana del 28 de juliol al 2 d'agost, el Cos de Policia ha detingut un total de 5 persones; una d'elles per un presumpte delicte contra el patrimoni i les altres quatre per delictes contra la seguretat col·lectiva.

Segons informa la policia a través del seu web, el 28 de juliol es va detenir un espanyol resident de 37 anys com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni i contra la inviolabilitat de domicili. L'home hauria estat identificat com el responsable d'un furt denunciat el 27 de juliol i ocorregut el 20 de juliol en el qual es va sostreure un ordinador portàtil i accessoris d'un domicili particular per valor de 1.772,90 euros.

D'altra banda, quatre persones més van ser detingudes durant la setmana per superar la taxa d'alcohol permesa en la conducció. Es tracta d'un espanyol resident de 41 anys amb una taxa d'1,51 g/l, un andorrà de 18 anys amb una taxa d'1,30 g/l, un altre andorrà de 24 anys amb una taxa d'1,11 g/l i un andorrà de 19 anys amb una taxa d'1,78 g/l. Mentre que els dos primers van ser detinguts en controls rutinaris, els dos últims van ser aturats després de cometre una infracció al codi de circulació.