Quatre ferits en un xoc a l'interior del túnel de la Tàpia

No hi ha cap ferit greu, tot i que una jove de 26 anys ha quedat ingressada a l'hospital

Quatre persones han resultat ferides en un xoc frontal a l'interior del túnel de la Tàpia de Sant Julià de Lòria, que ha tingut lloc aquest dijous al voltant de les nou del matí. S'hi han vist implicats un turisme Seat Ibiza i un 4x4 Suzuki Jimmy, tots dos amb matrícula andorrana, informa la Policia. Segons les primeres informacions, el primer vehicle, que circulava en sentit sud, hauria envaït el carril contrari i hauria topat contra el Suzuki, que anava en direcció nord. Arran dels fets, hi ha hagut quatre persones ferides, totes elles residents a país, que han estat traslladades en ambulància a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Segons han informat des del centre hospitalari, durant el matí els quatre ferits han estat atesos a urgències i tres d'ells han donats d'alta al migdia, ja que no presenten un quadre mèdic greu. Només una dona de 26 anys (que conduïa el Seat, acompanyada de dos nois més), pateix policontusions, traumatisme cranial lleu i traumatisme toràcic, motiu pel qual ha quedat ingressada i es troba a planta. La resta són els dos altres ocupants del Seat, un home de 20 anys que ha patit policontusions, i un home de 24 anys que presenta una fractura a la clavícula i policontusions; i la conductora del Suzuki, de 35 anys, que presenta una fractura de clavícula i d'estern.

A causa de l'accident, s'ha hagut de tallar la circulació al túnel en els dos sentits de la marxa, i Mobilitat informa que hi ha trànsit dens a l'entrada de Sant Julià de Lòria en sentit nord. També hi ha retencions a l'entrada de la població en sentit sud, ja que tots els vehicles són desviats per l'interior de Sant Julià. L'accident pot complicar encara més l'entrada de vehicles amb motiu del pont de la Puríssima, que aquest dimecres ja va provocar retencions quilomètriques durant tot el dia. A mig matí ja hi havia prop de nou quilòmetres de retencions a l'N-145.