Continua l'onada de robatoris a pisos i oficines

Uns lladres roben mercaderies de l'interior d'un camió per valor de 1.500 euros

Andorra està vivint una intensa onada de robatoris, tant en domicilis particulars com en oficines i despatxos. Aquest dijous a la nit s'ha produït un nou assalt en un pis de Sant Julià de Lòria, tot i que segons han informat alguns veïns, els lladres van fugir en veure que en aquell moment hi havia gent en el domicili. Per altra banda, i també a Sant Julià, uns lladres van robar mercaderies de l'interior d'un camió per valor de 1.500 euros. 

Davant d'aquesta sèrie d'infortunis que estava previst finalitzés un cop acabat el període de vacances de Carnestoltes, la policia recomana els ciutadans prendre totes les mesures possibles per garantir la seguretat i remarca que "és important, sobretot, tancar correctament les portes del domicili, donant una volta de clau".

Per altra banda, l'ARA Andorra ha intentat contactar amb la policia per obtenir noves dades sobre la línia d'investigació d'aquests fets, i la resposta rebuda per part del departament de comunicació del cos ha estat la següent: "En referència a la vostra demanda, us fem saber que fins aquest dijous vam estar informant. D'ençà d'aquest dia, deixarem treballar als investigadors amb tranquil·litat, per tal que l'enquesta acabi sent positiva, i no donarem més detalls públicament de moment".

Pel que fa als robatoris de particulars i despatxos, es tractaria de bandes criminals diferents. En el cas dels pisos, s'alerta d'una dona que portaria un mocador, la qual no ha estat identificada i que seria l'encarregada d'assegurar-se que en el moment del furt no hi hagués ningú a l'interior del domicili, moment en què es procediria a forçar el pany de la porta.