Publicitat
Publicitat

Recollida de signatures per exigir una rectificació del documental 'Contraban'

Un grup de ciutadans de la Seu d'Urgell ha iniciat una campanya a la xarxa perquè TV3 rectifiqui alguns dels aspectes del documental emès aquest dimarts

L'emissió del documental 'Contraban' al programa 'Sense Ficció' de TV3 d'aquest passat dimarts segueix aixecant polseguera. En les últimes hores un grup de ciutadans de la Seu d'Urgell ha iniciat una campanya a la xarxa per tal de demanar a TV3 que rectifiqui alguns aspectes que apareixien en el documental, centrat en el fenomen del contraban entre Andorra i l'Alt Urgell.

La petició s'ha fet a través de la plataforma Change.org, i manifesta que "els ciutadans de la Seu exigim a TV3 que es publiquin les dades reals de decomisos de contraban i el nombre de ciutadans empadronats a la Seu que han estat detinguts durant l'any 2014 per delictes de contraban".

L'objectiu és que "tot Catalunya pugui comprovar que el contraban és una activitat insignificant i residual en el teixit productiu de la nostra ciutat". També s'exigeix "que demanin disculpes per dir que els garatges amb box de la Seu estan destinats a amagar tabac".

Per tot plegat, "els ciutadans de la Seu demanem una rectificació pública sobre les insídies abocades en el documental 'Contraban' emès aquest passat dimarts.

En les prop de quatre hores que porta penjada la petició a la xarxa, ja s'han recollit gairebé 200 signatures.