Reflexions sobre la implicació de l'economia en la sanitat

La professora Núria Mas serà l'encarregada de pronunciar una xerrada a Crèdit Andorrà aquest dimecres 26 de setembre

Crèdit Andorrà organitza aquest dimecres 26 de setembre la conferència 'Entorn econòmic global. Implicacions per a la sanitat', en el marc del cicle 'Crèdit Andorrà Global Forum'. La ponència anirà a càrrec de la professora ordinària i directora del departament d’Economia a l’IESE Business School, Núria Mas. La ponent parlarà dels temes principals que afecten l’economia global en aquests moments i reflexionarà sobre tendències a llarg termini i el que poden implicar per als sistemes de salut.

La conferència, que tindrà lloc a les 19 hores a l’edifici Crèdit Centre, forma part de les activitats impulsades des de la Càtedra Crèdit Andorrà de Mercats, Organitzacions i Humanisme de l’IESE.

A banda de la seva tasca docent, Mas és la directora acadèmica de l’Encuentro del Sector Sanitario, que se celebra anualment a l’IESE. També ha estat consultora de nombroses empreses del sector sanitari. Actualment és consellera del Banc d’Espanya.

El ‘Crèdit Andorrà Global Forum’ és un cicle de conferències anual que va néixer amb la voluntat de posar a disposició de la ciutadania ponents de referència, per tal de fer una anàlisi de la realitat actual, però en clau de futur. La finalitat és propiciar un espai de coneixement, de generació d’idees, de debat, d’opinió, al voltant de temes d’actualitat econòmica, social, educativa, tecnològica, cultural, sanitària o turística, entre d'altres.