Publicitat
Publicitat

La Reial Societat femenina, encantada de tornar a Ordino

És el cinquè any que l'equip ve a la parròquia ordinenca a fer la pretemporada i en destaca la bona acollida i les instal·lacions

El Reial Societat de futbol femení es troba, per cinquè any, fent la pretemporada a Ordino, on tant jugadores com cos tècnic manifesten sentir-se molt a gust. Així ho ha manifestat la capitana, Aintzane Encinas, que ha posat en relleu que "la pretemporada sempre és complicada però fer-la aquí és un plaer". També l'entrenador, Igor San Miguel, que repeteix per segon any consecutiu a Ordino, ha destacat la bona acollida i ha deixat oberta la possibilitat a tornar en els pròxims anys, una qüestió que satisfaria el Comú, ja que el conseller de Turisme i Esports, Jordi Serracanta, ha manifestat que estan "orgullosos" d'acollir l'equip i els ha recordat que tenen "les portes obertes" per tornar a la parròquia.

De fet, en aquests cinc anys, tal com ha remarcat Serracanta, les instal·lacions esportives han millorat, concretament les del Centre Esportiu, i les jugadores de la Reial Societat han pogut viure aquesta millora. En aquest sentit, Encinas ha remarcat que alguna ja porta aquest lustre "gaudint dels paisatges i de les instal·lacions" que els ofereix Ordino.

L'equip ha arribat aquest dilluns i seran a la parròquia fins divendres, duent a terme diferents sessions de treball i, també, disputaran un amistós contra l'Albi francès, aquest dimecres. L'objectiu, després de la bona temporada passada, en què van ser cinquenes, és fer "un passet endavant" segons el tècnic, que ha afegit que serà "complicat" millorar la temporada 2015-2016, ja que a més la resta d'equips també s'han reforçat força. La Reial Societat femenina també ho ha fet i ha incorporat Naiara Beristain, Nuria Sánchez i Nerea Eizagirre. A més a més, el cos tècnic ha sumat l'entrenador de porteres Ander Ruiz.

A l'últim, la consellera del club, Nekane Soria, ha destacat que és el cinquè any que estan a Ordino per començar una nova temporada i ha encoratjat les jugadores a seguir amb "la força" que van tenir la passada, ja que han de tenir present que son "un exemple per a les generacions futures".