Publicitat
Publicitat

Rescaten prop de la Coma de Ransol uns turistes perduts quan feien una excursió a Sorteny

Els Bombers han buscat aquesta matinada durant prop de cinc hores a tres turistes holandesos que ahir al vespre es van desorientar

Els Bombers han rescatat aquesta matinada a un pare i dos fills menors d'edat de nacionalitat holandesa, que s'havien perdut quan feien una excursió per la vall de Sorteny. Tots tres havien sortit a fer una caminada prop del cotxe i quan volien tornar es van adonar que no trobaven el camí ni sabien on eren.

És per això que al voltant de les nou del vespre van trucar als Bombers. Es van mobilitzar tres efectius del grup de muntanya i també un gos. Després de cinc hores de recerca, al voltant de les dues de la matinada, els van acabar trobant, sorprenentment, a l'altra vessant de la muntanya, concretament al refugi dels Coms de Jan, prop de la Coma de Ransol, ja a les valls d'orient.

Tots tres es trobaven en bon estat de salut, tot i que havien passat fred, ja que segons han explicat els Bombers no anaven preparats i no duien roba d'abric. Des dels cos han indicat que les altes temperatures d'aquests dies i el fet que durant la nit i matinada no va fer tempesta va ajudar força als tres turistes perduts.