Publicitat
Publicitat

Retencions a causa de l'arribada de la Vuelta

A partir de les 15 hores s'inicien interrupcions de la circulació de vehicles en diversos trams viaris del país

Ja des de primera hora del matí, l'arribada al país de la Vuelta Ciclista a Espanya aquest dilluns ha ocasionat retencions a causa del tall del carrer Prat de la Creu, del pont de la Rotonda fins a la rotonda de Govern, en ambdós sentits. En aquest cas, el tall no està produït pel pas dels corredors, que està previst que entrin al Principat a partir de les 16.20 hores, sinó que ha estat necessari per tal de col·locar les tanques de protecció de la cursa.

Segons informa el cap de l'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, la situació a la zona s'ha normalitzat cap a les 9.30 hores del matí. Tot i això, a mig matí encara hi ha zones amb mobilitat densa com són el túnel del Pont Pla, l'avinguda de Tarragona i l'entrada de Sant Julià en sentit nord, amb 1,5 km de retencions.

A partir de les 15 hores s'iniciaran interrupcions de la circulació de vehicles en diversos trams viaris a causa del pas dels corredors, com ara l'avinguda Salou, l'avinguda de Tarragona, la carretera de l'Obac, carretera de la Comella, el carrer Doctor Vilanova i el carrer Prat de la Creu, entre d'altres. És per aquest motiu que des de Mobilitat recomanen que les persones que hagin de circular per aquests trams ho facin abans de les 15 hores o després de les 18 hores.

La tercera etapa de la Vuelta, que comença aquest dilluns a les 13.16 hores a Prades de Conflent, finalitza aquesta tarda a Andorra la Vella, amb una hora prevista d'arribada dels corredors al carrer Prat de la Creu al voltant de les 17.45 hores.

Segons ha informat la policia, arran dels atemptats a Catalunya i el pas de la Vuelta s'han intensificat les mesures de seguretat arreu del país  amb l'augment del control en matèria d'identificació de persones i immigració.