Robatori amb força a l'empresa Cafè El Conseller

La policia busca els autors d'un furt on es va forçar la porta d'entrada i també la caixa forta

La policia investiga un furt amb força que va tenir lloc durant el cap de setmana a les instal·lacions de l'empresa andorrana Cafè El Conseller, al carrer Esteve Dolça d'Andorra la Vella. Segons ha confirmat el cos policial, els propietaris van donar l'alerta del robatori el dilluns, quan van obrir les instal·lacions. Es van trobar la porta de l'entrada del magatzem forçada, i al seu interior també s'havia forçat la caixa forta, han confirmat des de l'empresa. "Es van endur tot el que van trobar" de diners, han afegit. I van regirar una part de les instal·lacions.

En qualsevol cas, la quantia total econòmica que es van endur els lladres és menys que la que ha transcendit, tot i que seria de milers d'euros. És difícil de precisar ja que no està comptabilitzat el que hi havia divendres, quan van tancar els magatzems, dins de la caixa forta. Amb tot, els propietaris de Cafè El Conseller ja han presentat la denúncia corresponent i la policia té una investigació oberta, ara mateix però sense elements suficients per procedir a fer detencions.

L'empresa Cafè El Conseller, fundada el 1954, es dedica a la torrefacció del cafè. Té els magatzems al barri dels Marginets de la capital.