Roc, Jové i Picas, favorits a la Casamanya Duatló

La prova esportiva tanca aquest dimecres les inscripcions amb un 30% d’atletes de fora d’Andorra

La Compressport Casamanya Duatló tanca aquest dimecres les inscripcions amb un 30% d’atletes de fora d’Andorra. Entre els noms favorits ja confirmats per la prova del proper dissabte 22 de setembre, hi són els catalans Agustí Roc i Joan Freixa, podis habituals de la cursa. Una altra participació destacada és la d’Aina Picas, campiona de la Copa d’Espanya de Triatló de muntanya.

De casa, hi destaquen Àlex Saura i Xavi Jové. Es tracta de la 14a edició de la prova clàssica amb un circuit en bicicleta que sortirà del poble d’Ordino (9 hores) per arribar al coll d’Ordino (1980 m), on tindrà lloc la transició, i després es farà la cursa a peu fins al pic del Casamanya (2.740m), per parelles o individual. Una prova explosiva amb un desnivell positiu de 1.480 m D+. Des de fa tres anys, l’organització va obrir la participació als infants que faran la sortida al voltant de les 12 del migdia.

El responsable tècnic de la cursa, Andreu Isal, del Club Triatló Serradells, ha explicat aquest dimecres en la presentació que el creixement de la cursa passa per atraure públic de fora i disposar de més recursos.

La Duatló Casamanya va néixer al comú d’Ordino fa catorze anys i compta amb tot el suport institucional i logístic. L’ajut no és només econòmic, el Centre Esportiu donarà els màximes facilitats i servei, com ara les dutxes que s’ofereixen de forma gratuïta als participants i l’ajut en les transicions al coll d’Ordino.