El SAAS incorpora un nou ginecòleg a consultes externes

També s'ha contractat un metge d'angiologia i cirurgia vascular

Després que a l'estiu passat el director assistencial del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, Joan Martínez Benazet, reconegués la necessitat d'un professional a l'àrea de ginecologia i obstetrícia i que es convoqués un concurs per cercar-lo, el SAAS ha informat que aquest mes de febrer s'ha posat en funcionament una nova consulta d'aquesta especialitat a les consultes externes a càrrec del doctor Ernesto Bejarano. El nou ginecòleg se suma als set professionals convencionats per la CASS que ja presten els seus serveis des de consultes privades.

D'altra banda, el SAAS també ha informat de la incorporació d'un nou professional d'angiologia i cirurgia vascular, el doctor Efrem Gómez. La seva activitat mèdica inclou quatre grups d'intervencions quirúrgiques: les malalties de les venes, com per exemple les varius, les malalties de les artèries, la col·laboració amb els pacients d’Hemodiàlisi i les embolitzacions.

Actualment, el SAAS també busca un metge especialista en reumatologia, un metge d'anestesiologia i un metge d'urgències, a banda de 23 infermers i diversos tècnics i administratius.