Publicitat
Publicitat

S'activa el protocol de seguretat per risc d'incendis extrem a la zona central del país

El risc d’incendis pot seguir augmentant, ja que hi ha una important sequera acumulada, es preveuen temperatures elevades i no es preveuen pluges en els propers dies.

Aquest dimecres a la tarda s'ha activat el protocol per risc d'incendis extrem la zona central del país, segons ha informat el Govern, i per tant es posen en marxa les mesures de vigilància pertinents amb el tancament de les zones de barbacoa i la major supervisió per part dels estaments implicats com Protecció Civil, Bombers, Banders i Comuns. A la zona sud del Principat el risc se situa entre alt i molt alt, mentre que a la resta del país l'índex és moderat.

Les previsions meteorològiques indiquen que el risc d’incendis pot seguir augmentant, ja que hi ha una important sequera acumulada, es preveuen temperatures elevades i no es preveuen pluges en els propers dies. Tots els cossos i departaments implicats treballen conjuntament per garantir l’operativa de prevenció d’incendis. El nivell de risc d’incendis es pot consultar a www.incendis.ad.