El comú de Sant Julià reobre el parc del Prat Gran i descarta cap perill per als infants

La investigació per trobar els autors dels fets segueix oberta així com l'anàlisi dels vídeos de les càmeres de seguretat

Tot i que des del comú de Sant Julià es va apuntar que el parc infantil del Prat Gran no es tornaria a obrir fins que no es descobrís el que realment havia passat, finalment el comú ha decidit aquest dimecres reobrir-lo al públic després d'haver fet les reparacions escaients i haver soldat la passarel·la que s'havia fet malbé. A més, el comú ha defensat què és l'únic parc infantil del centre i han descartat que hi pugui existir cap tipus de perill.

La investigació per trobar els autors del fets segueix oberta, així com l'anàlisi dels vídeos de les càmeres que es troben en el parc. A més, s'han entregat els informes dels departaments implicats, com el referent al manteniment dels agents de circulació que van fer la revisió, entre d'altres.

Cal recordar que el tancament del parc infantil es va produir per un acte vandàlic que va provocar la caiguda al terra d'un infant el dissabte passat com a conseqüència del mal estat de la passarel·la. El menor va haver de ser traslladat amb ambulància a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell tot i que finalment no va patir ferides greus.

Pel que fa a la rampa on durant l'estiu hi havia el tobogan d'aigua, aquest dilluns es van col·locar diverses tanques i el comú es troba a l'espera d'estudiar si finalment les retiraran o no, ja que suposa una de les reclamacions d'alguns dels pares que gaudeixen del parc amb els seus fills.