Publicitat
Publicitat

S'avança l'adequació de l'aparcament del Falgueró

En breu començarà la pavimentació i a primers de setembre entraran en funcionament un altre centenar de places d'aparcament

L'aparcament del Falgueró comptarà amb 200 places a primers del mes de setembre, després que s'hagi avançat l'excavació de la parcel·la del Comú, un espai de 2.500 metres i d'una capacitat per a un centenar de vehicles. El cònsol menor d'Esclades-Engordany, Marc Calvet, ha explicat que estava prevista per al mes de setembre però ja ha finalitzat i aviat s'iniciarà la pavimentació per poder posar-lo en funcionament després de les vacances. Calvet ha explicat que això ha permès al Comú estalviar-se més de 200.000 euros del que s'havia previst.

Aquest aparcament se suma a l'adequació de tota la zona de Fiter i Rossell que es va iniciar fa al voltant de tres anys amb l'embelliment de les voravies, l'encreuament amb el carrer dels Escalls, o l'obertura del carrer del Falgueró. A més, aquest dimecres, els cònsols han inaugurat un parc infantil que donarà servei a les famílies de la zona i que ha tingut un cost de 35.000 euros.

L'adequació de tota la zona ha tingut un cost d'uns tres milions d'euros i "s'han fet petites actuacions amb un cost important però que han donat molt bon servei a la zona", segons Calvet, qui ha destacat que afavoreix als veïns però també als usuaris de l'hospital.