Els Serradells, quinze dies més sense activitat

Les activitats que s'hi feien continuaran desenvolupant-se en les noves ubicacions

El Centre esportiu dels Serradells restarà, almenys, quinze dies més sense activitat després que s’hagi conclòs que no es pot certificar al 100% que l’accés a les instal·lacions es poden fer sense perill.

Tal com han confirmat fonts comunals, aquest divendres s’ha mantingut una reunió amb els tècnics per determinar els efectes del foc del dijous 22 de novembre. Un cop revisats els primers informes la conclusió ha estat que no es pot certificar que l’accés al centre esportiu es pugui fer sense perill al 100%. Per tant, i optant per un principi de prudència, s’ha decidit que la represa de l’activitat en certes zones que no hagin estat afectades no tingui lloc fins que no hi hagi nous informes, més extensos, que garanteixin que s’hi pot accedir sense cap mena de perill, la qual cosa pot suposar que el tancament s’allargui, com a mínim, quinze dies.

Per tant, les activitats que s'hi feien continuaran desenvolupant-se en les noves ubicacions que el comú ja va comunicar i els infants de l'escola bressol seguiran a les instal·lacions del Llamp i de la guarderia de Santa Coloma.