Publicitat
Publicitat

Shermadini guanya el premi MoraBanc al jugador més solvent de la temporada

El pivot georgià assegura que encara no té decidit el seu futur

Per segona vegada consecutiva, el pivot Giorgi Shermadini s’ha endut el premi MoraBanc al jugador més solvent de la temporada, gràcies als vots dels aficionats que s’han recollit en línia després de cada partit. El pivot georgià, que ha recollit el premi a la seu central del banc, ha aconseguit recollir un total de 739 punts dels aficionats, una xifra molt per sobre respecte el segon jugador més votat, Beqa Burjanadze, que ha arribat fins als 347 punts. A més, Shermadini ha estat escollit disset vegades com l'MVP del partit, segons els aficionats que han votat.

El jugador del MoraBanc Andorra ha agraït la confiança i l’estima dels aficionats que l’han fet guanyar aquest premi dues vegades. De fet, el guardó va néixer ara fa tres temporades, i David Navarro ha estat l’altre jugador que es va emportar el premi en la seva primera edició. No fa gaires hores Shermadini també ha estat escollit per formar part del millor cinc inicial de la Lliga Endesa d’aquesta temporada.

L’entrega del premi també ha servit per posar sobre la taula temes esportius d’actualitat i sobretot de futur. El pivot georgià ha assegurat que actualment no sap què farà la temporada que ve perquè actualment està centrat en el play-off contra el Madrid, que començarà el proper 24 de maig, però ha afirmat que aquesta és una de les seves millors temporades. En referència a la seva possible renovació, el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha confirmat que de moment el jugador no té cap oferta sobre la taula, però que a final de temporada tindrà una proposta perquè “és el nostre referent i tant el club com els aficionats volem que es quedi”. Malgrat això, Aixàs ha assumit que Shermadini tindrà millors ofertes d’altres clubs. A més, Aixàs ha destacat que l’entrega de premis individuals confirma que el club “està seguint un bon camí”.

En relació a l’enfrontament contra els blancs en el play-off de la Lliga Endesa, Shermadini ha destacat que intentaran afrontar-lo “de la millor manera possible”, ja que assegura que els madrilenys vindran molt preparats després de veure els últims resultats ajustats entre els dos equips. Finalment, tant el president com el jugador premiat han agraït a MoraBanc el patrocini i l’aposta del banc pel bàsquet andorrà i han animat l’entitat a seguir realitzant més edicions del guardó.