L'Skal Club premia Andorra Turisme i una agència de viatges en línia

L'entitat reconeix la tasca de Denis Garcia

Un any més, i per commemorar el Dia mundial del turisme, l’Skal Club d’Andorra (Associació de professionals del turisme) ha fet aquest dijous la tradicional gala on s'ha guardonat alguns professionals que, al llarg dels darrers anys, han destacat en la contribució de la promoció del turisme al país. Andorra Turisme, una agència de viatges en línia i Denis Garcia han estat els principals guardonats, escollits per votació dels mateixos socis de l’Skal.

En la categoria 'Empresa estrangera', han premiat Esquiades.com, una agència de viatges en lína dedicada als viatges d’esquí i turisme de muntanya. Amb més de quinze anys d’experiència, s’ha especialitzat en importants destins d’esquí com el Pirineu català, l’aragonès, francès, Sierra Nevada, els Alps francesos i Andorra, on disposa d’una delegació.

En la categoria d''Empresa del país', l'entitat ha premiat Andorra Turisme, una societat pública creada al setembre del 2007 que va començar a operar l’1 de març de 2008 amb el principal objectiu de millorar la posició competitiva d'Andorra com a destinació turística. L’Skal Club d’Andorra ha volgut fer un reconeixament especial a Andorra Turisme per tots els projectes realitzats, per tot el seu equip de professionals i per ajudar d’una forma clara en el bon desenvolupament del turisme al país.

En la categoria de 'Persona del país', l’Skal ha considerat que Denis Garcia, restaurador i empresari, creador i propietari durant molts anys del reconegut restaurant Don Denis, es mereixia aquest reconeixement després de l’important trajectòria al país, sent també un referent dins del turisme a Andorra.

La gala, que s'ha celebrat aquest dijous en un hotel d'Escaldes Engordany, ha comptat amb la presència de gran part dels empresaris del país i de fora que tenen una relació directa amb el turisme a Andorra i també s'ha comptat amb la presència de diverses autoritats, encapçalades pel ministre de Turisme Francesc Camp.