L’Snow Club Gourmet acomiada la seva tercera edició

Una jornada amb Paco de la Rosa, de Torelló Viticultors, i Ever Cubilla, de Rías de Galicia, protagonitzen la darrera vetllada d’aquest hivern

L’Snow Club Gourmet, la proposta de gastronomia per als esquiadors més sibarites, ha acomiadat la seva tercera edició amb una jornada diürna liderada per Paco de la Rosa, de Torelló Viticultors, Ever Cubilla, de Rías de Galicia i l’Espai Kru. En aquesta tercera temporada de l’Snow Club Gourmet prop de 400 comensals han gaudit d’uns esdeveniments d’alta volada que han seduït fins i tot als paladars més exigents. La seva "consolidació i l’èxit assolit garanteixen una nova edició la temporada vinent", diuen des de l'organització, assegurant que seguiran "portant a les pistes de Grandvalira les marques gastronòmiques més reconegudes i de més alt nivell". Grandvalira ja treballa per ampliar el catàleg de marques presents, ha explicat el director de restauració de Grandvalira-Soldeu El Tarter, Àlex Orúe. A més, Orúe ha avançat que se celebraran jornades més enllà de l’hivern. ¿Per què ens hem de limitar als quatre mesos i mig de la temporada? Ha plantejat.

L’Snow Club Gourmet és una proposta “consolidada i molt ben valorada pels clients”, ha celebrat Orúe. A partir d’ara es vol “desestacionalitzar” el club i, partint del repte de no deixar de sorprendre el client, s’organitzaran activitats fora de la temporada d’esquí, com per exemple visites a l’origen de les marques, perquè els socis puguin conèixer de primera mà com es produeixen i es treballen els productes exquisits que després s’assaboreixen als restaurants de Grandvalira.

D’aquesta manera, fa un pas més enllà una proposta que ha revolucionat el concepte de gastronomia en unes pistes d’esquí, i que no ha parat de créixer edició rere edició. Ja compta amb una trentena de marques participants (que també es troben als diversos punts de restauració de l’estació), i ha passat dels 125 als 150 socis al llarg dels seus tres anys de vida. Amb tot, “no volem créixer sense mesura”, ha assegurat Orúe, ja que la premissa principal de l’Snow Club Gourmet és garantir la qualitat de l’experiència que s’ofereix als comensals. Una tasca que coordinen tan Orúe com el xef operatiu de Grandvalira-Soldeu El Tarter, Xavi Solé. Cal recordar que en aquesta edició, per primera vegada, s’han obert les diferents jornades celebrades més enllà dels socis del club.