Publicitat
Publicitat

S'obre el concurs públic per donar la recaptació de la Gala Solidària de Pyrénées i l'Hermitage

La Gala tindrà lloc el pròxim 28 de març i comptarà amb la presència de xefs de renom

La Gala Solidària organitzada per Pyrénées Andorra i Sport Hotel Hermitage & Spa ha obert un concurs públic per rebre propostes de projectes solidaris que es beneficiaran de la recaptació aconseguida a la Gala del pròxim 28 de març, una quantitat que els darrers anys ha oscil·lat entre 10.000 i 15.000 euros. L'esdeveniment comptarà com en altres ocasions amb la presència de xefs de renom que hi participen desinteressadament.

Les persones o entitats tenen de marge fins al 20 de març per presentar les seves propostes al Servei d'Atenció al Client, a la tercera planta del centre d'Andorra la Vella de Pyrénées Andorra. Les proposicions s'hauran de fer arribar en un sobre tancat i anònim dirigit a 'Concurs públic de la Gala Solidària' i s'haurà d'adjuntar la descripció dels projectes, el nom de la persona o organització sol·licitant, així com les necessitats de finançament.

L'organització ha recalcat que es valorarà positivament que es concreti la destinació de l'import sol·licitat, per tal que el jurat decideixi si s'entrega la totalitat o només una part d'allò que es demana.