Publicitat
Publicitat

S'obren les inscripcions per a la 5a Cursa de la Dona

L'Associació de Dones d'Andorra, a través del Grup Alba, organitza un any més l'activitat per sensibilitzar i recaptar fons contra el càncer de mama

La 5a edició de la Cursa de la Dona, que se celebrarà el 7 de juny amb l'objectiu de sensibilitzar i de recaptar fons contra el càncer de mama, té com a novetat aquest any la col·laboració de l'Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA), que ha volgut sumar esforços al costat de l'Associació de Dones d'Andorra i el Grup Alba en l'organització de l'activitat. La presidenta de l'ADA, Montserrat Nazzaro, ha destacat que l'objectiu d'aquest any és que la cursa sigui "una festa" com en les passades edicions, i que es puguin superar les 800 participants de l'any passat.

Nazzaro ha explicat que la recaptació aconseguida l'any passat, de 5.568 euros, s'ha destinat a la Fundació Bosch i Gimpera per al laboratori d'embriologia i oncologia experimental de la Facultat de Medicina de l'Hospital Clínic de la Universitat de Barcelona. La intenció és que els diners que es recaptin enguany, dels deu euros de la inscripció, es destinin a més d'un projecte. D'una banda, a una Fundació amb qui treballa el Grup Alba i de l'altra, es plantejarà la possibilitat de col·laborar amb ASSANDCA en el finançament de l'allotjament de les dones afectades de càncer que hagin de seguir tractaments fora d'Andorra.

La cursa se celebrarà el proper 7 de juny a les 10 hores, i tindrà el mateix recorregut de l'any passat, amb un circuit de 5 quilòmetres i un de 2,5 quilòmetres, tots dos amb sortida i arribada a Illa Carlemany. Les inscripcions, a un preu de 10 euros amb samarreta inclosa, es poden fer fins el 4 de juny per Internet a runedia.com/cursa/201518228 i fins dissabte 6 de juny a les 14 hores a Illa Carlemany.

L'activitat està organitzada per l'Associació de Dones d'Andorra, a través del Grup Alba, juntament amb el Club Atletisme Valls d'Andorra i l'Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA). L'activitat compta també amb el patrocini de MoraBanc, el Comú d'Escaldes-Engordany, Yogaki i Viladomat, i Lolë, Illa Carlemany, Júlia i Dermandtek, que s'encarreguen dels premis de la cursa en forma de vals de compra i regals.