Publicitat
Publicitat

Tall puntual abans de fer Meritxell per a vianants

Un tram del carrer Bonaventura Riberaygua entre Meritxell i el carrer Sant Salvador es tancarà a partir de dilluns i durant tres dies

El carrer Bonaventura Riberaygua, en el tram entre l’avinguda Meritxell i el carrer Sant Salvador, es tancarà al trànsit a partir de dilluns 4 de juliol a les 10 hores i durant un període màxim de tres dies, segons ha informat el Comú d'Andorra la Vella. El motiu d'aquest tall és l’ampliació de l’escomesa elèctrica per part de FEDA abans de continuar les fases constructives de l’edifici 'The Cloud'.

Tal com han comunicat des de la corporació comunal, per agilitzar al màxim l’obra, els operaris treballaran en l’obertura de la rasa i la col·locació dels elements necessaris cada dia fins a les 22 hores, i puntualment, fins a la mitjanit.

Aquests treballs s’han avançat respecte de la previsió inicial. L’objectiu és dur-los a terme abans de la reconversió en zona per a vianants de l’avinguda Meritxell i que tinguin una incidència mínima. Per això s’ha triat el dilluns, primer dia feiner de vacances escolars. El període d’execució, de tres dies com a màxim, permetrà que es pugui garantir la reobertura del carrer abans de l’arribada massiva de turistes prevista amb motiu de l’etapa andorrana del Tour de França, tal com preveu el Comú.

La mobilitat no es veurà afectada. L’únic canvi es produirà en l’accés a Riberaygua, que caldrà fer-lo a través del carrer Verge del Pilar (rotonda de l’Olivera). El Servei de Circulació ampliarà el nombre d’efectius a la zona mentre durin els treballs per resoldre els dubtes ocasionals que puguin sorgir entre els conductors.