Taller perquè la gent gran aprengui a utilitzar la banca 'online'

La Fundació Crèdit Andorrà també organitza una sortida al Museu Carmen Thyssen Andorra

La Fundació Crèdit Andorrà ha organitzat dues noves activitats per a les següents setmanes. Dimecres 17 d’octubre a la tarda tindrà lloc un taller sobre banca 'online'. Els participants aprendran com donar-se d'alta al servei de Crèdit Andorrà i quines operacions s'hi poden fer, amb l'objectiu de treure el màxim partit a la seva rapidesa, accessibilitat i seguretat.

La setmana següent, el dia 24 d'octubre, els usuaris de L'espai podran fer una visita guiada a l'exposició temporal d'obres de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Per poder participar en qualsevol d'aquestes activitats les persones interessades, majors de 60 anys, s'han d’inscriure a L'espai.

Les dues iniciatives s'emmarquen en el programa d'activitats per a gent gran de la Fundació, que té com a objectiu posar a disposició d'aquest col·lectiu eines que els permetin assolir un major benestar, així com que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies o de nous coneixements en l'àmbit de la salut, l'economia, la història o la cultura, entre d'altres.