Tercer dia de caos per accedir a Andorra

La tercera jornada de mobilització de les 'armilles grogues' continua perturbant els automobilistes

La tercera jornada de mobilització de les 'armilles grogues' ('gilets jaunes') continua perturbant els accessos a Andorra. Aquest dilluns hi ha diversos talls de carretera a l'Arieja i al túnel de Foix, cosa que obliga tots els vehicles a desviar-se pel centre de la població. Aquest fet provoca cues de sis quilòmetres en sentit Andorra.

Les barreres dels peatges de Mazères i de Pamiers a l'A66 han estat aixecades pels manifestants. Hi ha un grup a l'entrada del supermercat Super U de Lavelanet. Les retencions més importants es produeixen a Tolosa de Llenguadoc amb talls a prop de l'aeroport de Blagnac, a l'A64 al peatge de Muret amb tres quilòmetres de cues i al peatge de Tolosa sud (Palays). També hi ha problemes en direcció Colomiers. Al nord de Tolosa, un punt conflictiu és la rotonda de Lespinasse.

A la Catalunya Nord, està totalment col·lapsada la sortida de l'autopista Perpinyà Nord i els gendarmes han desbloquejat la sortida sud. Hi ha cues a l'alçada de Ribesaltes (aeroport) i un tall intermiment a la frontera, al prop de la població de la Jonquera.