Teatre i alimentació, les propostes de L'espai per a aquesta setmana

El grup teatral ofereix la representació d''Escenes Valent(in)es' i s'oferirà també un taller per saber llegir les etiquetes

Teatre i un taller d'alimentació són les propostes que L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà ofereix aquesta setmana. Així, el grup de teatre format pels usuaris de L’espai oferirà dijous dia 14 de febrer una representació de l’obra 'Escenes Valent(in)es', sota la direcció de Joan Hernández. L’obra consta d’escenes d’autors diversos que fan reflexionar sobre l’amor i el desamor, les pors i els desitjos. Totes elles amb clau de comèdia i amb un humor àcid, però divertit, que conviden a pensar en les relacions al llarg del temps. L’obra de teatre tindrà lloc a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany a les 19 hores.

D'altra banda, la Fundació Crèdit Andorrà organitza també un taller dirigit als usuaris de L’espai per aprendre a llegir les etiquetes. L’objectiu és que els participants entenguin els ingredients, valor nutricional, propietats i origen dels aliments, i puguin interpretar aquesta informació per menjar millor. Aquesta activitat tindrà lloc el dimecres 13 de febrer, a les 16.30 hores a les instal·lacions de L’espai. Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure.

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.