Quart accident al túnel de la Tàpia en menys de 24 hores

L'últim, una topada amb quatre vehicles implicats

Al voltant de les  13.30 hores d'aquest divendres, els serveis d'emergència han acudit novament al túnel de la Tàpia en sentit sud per l'avís d'un accident, el quart en menys de 24 hores. En aquesta ocasió, un xoc en què s'han vist implicats quatre vehicles, un Volkswagen GOLF 2.0 TDI, un BMW X3, un Suzuki SX 4, tots tres matrícula del Principat, i un Seat Leon amb matrícula espanyola. Des de Mobilitat apunten que la topada, en aquest cas sense ferits, ha tingut lloc quan tres dels vehicles es trobaven parats dins del túnel, i un quart els ha envestit per la part posterior. 

Poc abans de les vuit del matí s'ha rebut l'avís d'un altre accident de trànsit al mateix tram. En aquest cas, el sinistre s'ha produït arran d'una topada entre dos vehicles, un Citroën Saxo i un BMW, tots dos amb matrícula del Principat. El conductor i passatgera del BMW, un noi i una noia residents de 20 i 18 anys respectivament, han resultat ferits i només la noia ha estat traslladada a l'hospital, on ha estat en observació amb un diagnòstic de contusions lleus i per aquest motiu ha estat donada d'alta durant aquest mateix matí. El conductor de l'altre vehicle ha resultat il·lès.

Segons fonts policials, en aquest cas, el fet s'hauria produït quan el conductor del Citroën Saxo, que es dirigia en sentit Espanya, ha perdut el control del vehicle, provocant la posterior topada. Durant aquest dijous, una furgoneta va bolcar dins del túnel, i després, una motocicleta va patir un accident en relliscar sobre una placa de gel.