Publicitat
Publicitat

Àlex Terés i Pere Cervós encapçalen la nova junta dels Special Olympics

L’única candidatura que ha concorregut a les eleccions, i que ha estat escollida per unanimitat, l’encapçala Àlex Terés com a president i Pere Cervós com a vicepresident

La federació Special Olympics Andorra ha escollit nova junta directiva durant l'assemblea general celebrada aquest dilluns al vespre al Casal de l’Esport d’Ordino. L’única candidatura que ha concorregut a les eleccions, i que ha estat escollida per unanimitat, l’encapçala Àlex Terés com a president i Pere Cervós com a vicepresident. Completen la nova junta Xavi Bonet, Sílvia Egberts, Alícia Aleix, Manuel Unzeta, Cesca Ros, i l’atleta Xavier Sànchez en representació dels esportistes.

La junta s’ha proposat donar un nou impuls a l’activitat esportiva i social de l’entitat amb el repte d’incrementar‐ne el seu coneixement en la societat andorrana i augmentar el nombre d’esportistes federats. També treballarà en l’objectiu de millorar els recursos tècnics de què disposen els esportistes. Pel que fa a les competicions, s’ha fixat seguir sent present en el màxim nombre de competicions internacionals, així com en l'organització conjunta amb Special Olympics Catalunya dels Jocs de 2017, pels quals la propera tardor es presentarà una candidatura entre Andorra la Vella i la Seu d’Urgell.

Special Olympics Andorra compta actualment amb 54 esportistes i 15 entrenadors i desenvolupa 8 disciplines esportives: esquí, judo, atletisme, natació, bàdminton, bàsquet, futbol sala i petanca.