Publicitat
Publicitat

TessArt, millor aparador del Femap

La botiga d'Andorra la Vella guanya el primer premi del concurs, dotat amb 600 euros, en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus

La botiga TessArt d’Andorra la Vella ha obtingut el primer premi, dotat amb 600 euros, del segon concurs d’aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus (Femap). El segon premi ha estat per la botiga Màgia de Tinta de Puigcerdà, que s’ha endut 400 euros, mentre que l’establiment Ingrid Munt de Berga ha assolit el tercer premi, de 200 euros. Per segon any consecutiu, durant el mes de juliol s’ha realitzat el concurs d’aparadors del Femap en què han participat una cinquantena d’establiments de les diverses localitats on s’ha celebrat el festival, el que representa vint aparadors més que en la darrera edició. 

Per valorar els aparadors diversos jurats territorials dividits per les diferents zones han avaluat la temàtica de la música antiga, la visibilitat, l’originalitat, l’estètica i la disposició dels elements de cada candidat. Els dotze finalistes de tot el Pirineu, en una segona ronda, van ser visitats per un jurat final, que va sentenciar els trespremis. D’aquesta manera, la directora del departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles, lliurarà el primer premi a TessArt (botiga ubicada al carrer de Nequi 9, d'Andorra la Vella) aquest dijous a les 19.00 hores. 

Pel que fa al premi del concurs de xarxes socials, on han pogut participar tots els establiments inscrits que hagin enviat una fotografia del seu aparador, el que ha sumat el major nombre de 'likes' a les xarxes socials ha estat la Perruqueria Heura de la Seu d’Urgell, que ha obtingut la cistella del Femap amb productes locals. El Festival de Música Antiga dels Pirineus (Femap) s’acomiada d’Andorra per aquest any aquest mateix dijous a les 21.30 hores amb el concert del quartet de cordes La Ritirata en el marc incomparable de l’antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors d’Escaldes-Engordany que obre les seves portes per primera vegada al públic.