Publicitat
Publicitat

Torna el 'Menú de Festa Major' d'Andorra la Vella amb 22 restaurants

Del 31 de juliol al 16 d'agost, tots els clients dels restaurants participants podran gaudir d'un menú especial i entrar en el sorteig d'activitats turístiques

Més de 22 restaurants s'han adherit a la sisena edició del 'Menú de Festa Major' d'Andorra la Vella, una iniciativa organitzada pel sector hoteler de la capital, amb la col·laboració del Comú. Els establiments, tots d'Andorra la Vella excepte un que és de Santa Coloma, oferiran menús especials entre el 31 de juliol i el 16 d'agost. El cònsol menor, Eron Estany, ha assegurat que es tracta d'una iniciativa que "cada any té més èxit".

Des de la Unió Hotelera, el seu president, Àlex Armengol, ha volgut agrair al Comú el seu suport al sector, ja que, "necessitem aquests esforços comercials per poder seguir vivint". Un dels objectius d'aquesta iniciativa és arribar sobretot als turistes amb la coordinació entre l'Oficina de Turisme i la promoció a les xarxes socials.

Tot i que actualment s'han sumat 22 restaurants, la cap d'àrea de Promoció Econòmica, Eva Roma, ha explicat que durant aquesta setmana encara se n'adheriran tres o quatre més, ja que "han rebut la convocatòria mentre estaven tancats per vacances".

Tots aquells clients que degustin un d'aquests menús emplenaran una butlleta per entrar en el sorteig d'activitats turístiques.