Publicitat
Publicitat

Torna la jornada solidària Fun@Pal

La diada, organitzada pel Club Internacional d'Andorra, se celebrarà diumenge 11 de setembre i comptarà amb música, jocs, tallers, entreteniments familiars i sortejos

Diumenge 11 de setembre tindrà lloc a l’estació de Pal una nova edició del Fun@Pal, una diada solidària de diversió a l’aire lliure, amb activitats i entreteniments per a tothom, per a gent de totes les edats i nacionalitats. Els entreteniments i esdeveniments, organitzats per Fun@Pal i el Club International d’Andorra, inclouran aliments i begudes, i també música. Així mateix, hi haurà activitats tradicionals com el joc de la corda o l'estira-i-arronsa, tómboles, curses de sacs i de culleres amb ous, entre d'altres, a més de tallers de pintura facial.

L’objectiu per a aquest dia és passar moments molt entretinguts i feliços amb la família i els amics, i al mateix temps recaptar diners per a la Creu Roja Andorrana. Gràcies a la col·laboració de Vallnord, el preu del telecabina de Pal s'ha reduït a cinc euros.

D’altra banda, el mateix dia també tindrà lloc el Dog Day, amb moltes activitats divertides per als gossos i els seus propietaris, com ara diverses modalitats de concursos i una exhibició de 'dog frisbee'.