Publicitat
Publicitat

Tornen els cursos d'informàtica per a la gent gran a L'espai

Durant l’última setmana d’abril, començarà el curs d’iniciació a la informàtica, el d’ampliació i el d’ampliació avançat, un taller d’emmagatzematge al núvol i un altre de fotografia, organitzats per la Fundació Crèdit Andorrà

La Fundació Crèdit Andorrà torna a iniciar els cursos d’informàtica per a la gent gran. Durant l’última setmana d’abril, s’iniciaran cinc tallers relacionats amb les noves tecnologies: el curs d’iniciació a la informàtica, el d’ampliació i el d’ampliació avançat, un taller d’emmagatzematge al núvol i un altre de fotografia; així com unes sessions sobre activitat física i relaxació.
  
Al curs d’iniciació a la informàtica, els assistents treballaran sobre el funcionament bàsic de l’ordinador i del processador de textos anomenat Word. Aquest taller es durà a terme dilluns i dimecres, del 24 d’abril al 31 de maig, de 10 a 12 hores. Pel que fa al Curs d'ampliació, estarà enfocat al coneixement d’Internet i l’aprenentatge de la recerca avançada d’informació. Tindrà lloc els dimarts i els dijous, del 25 d’abril a l’1 de juny, de 10 a 12 hores o de 17 a 19 hores. Al curs d’ampliació avançat s’aprofundirà en els programes de l’entorn Windows. Les sessions tindran lloc del 24 d’abril al 31 de maig, els dilluns i els dimecres, de 17 a 19 hores. Finalment, el curs d’emmagatzematge al núvol i taller de fotografia tindran lloc els divendres del 28 d’abril al 30 de juny, de 10 a 12 hores el primer, i de 16 a 18 hores el segon.

Emmarcat en el programa Envelliment saludable, la Fundació Crèdit Andorrà també ofereix el taller Activitat física i relaxació per a la gent gran. En aquesta iniciativa es realitzaran sessions pràctiques per treballar la flexibilitat, la coordinació i l’equilibri combinant exercicis actius i de respiració. El taller es durà a terme cada dimecres del 26 d’abril al 31 de maig, de 17 a 18 hores.
  
Per poder participar en qualsevol d’aquestes activitats les persones interessades s’han d’inscriure abans de la data assenyalada, a través de la seu L’espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1er pis, d’Escaldes-Engordany) o bé per telèfon, al 86 80 25.
  
La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. Tots els cursos i tallers estan especialment pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.