Torres i París lliuren els premis del concurs d'embelliment floral 2019

Enguany s’han presentat 27 propostes a Encamp, 6 al Pas de la Casa, s’han valorat 5 propostes fora de concurs i s’han entregat 4.025 euros en premis

Els cònsols d'Encamp, Jordi Torres i Esther París, ha estat els encarregats aquest dijous de lliurar els premis del ja tradicional concurs d'embelliment floral de la parròquia, que enguany ha arribat a la seva tretzena edició. En total, s'han presentat 33 treballs i s'ha continuat amb la dotació de premis de fora de concurs, iniciada l'any passat, on el jurat valora i premia façanes i balcons de ciutadans i comerços tot i no presentar-se explícitament al certamen, amb l'objectiu d'incentivar la participació ciutadana, com ha estat el cas de la comunitat de propietaris Hort de Godí, que arran d'obtenir un premi en la passada edició, enguany han participat en el certamen, enduent-se un primer premi.

Pel que fa als premiats a Encamp, en la categoria xalets i edificis, el primer premi ha estat compartit per Nativitat Alís i la comunitat de propietaris Hort de Godí 1, amb un premi de 500 euros per a cadascú. En segona i tercera posició han quedat Maria Auxiliadora Armengol i Fernanda Viana, respectivament, amb premis de 250 i 125 euros.

En la categoria apartaments i pisos, Esther Vidal s'ha endut el primer premi, de 250 euros, seguida de Lourdes Mas i Marta Freudenthal, amb 125 i 75 euros de dotació pel segon i tercer premi.

En la categoria hotels i residències, els apartaments La Solana s'han endut el primer premi, valorat en 500 euros, seguit dels hotels París i Guillem, que han compartit la segona posició, amb 250 euros de premi per cada establiment.

Maxicrus ha estat el vencedor en la categoria de comerços, amb un premi de 250 euros, seguit del restaurant La Cirera i l'estació de serveis BP, amb 125 i 75 euros respectivament.

Al Pas de la Casa tots els premis han quedat deserts, exceptuant la categoria de comerços, on el cafè la Residència s'ha endut el primer premi, valorat en 250 euros, i la Terrasse Lucien el segon, amb 125 euros.

Pel que fa a les dotacions fora de concurs, s'ha premiat, en la categoria de xalets i edificis, a Maria Cinta Pallé amb un val de compra de 250 euros, i a Sergio Guillen, en categoria pisos, amb un val de compra de 125 euros. L'acte ha finalitzat amb un refrigeri per a tots els assistents.