Trànsit fluid a la frontera

Els mossos d'esquadra informen que a hores d'ara no hi ha cap tall en la circulació de la carretera N-145 ni a la C-14

A hores d'ara i segons han informat aquest divendres tant els mossos d'esquadra com la policia local de la Seu d'Urgell, en aquests moments no hi ha cap tall en la circulació de la carretera N-145 en direcció al Principat ni a la C-14 a causa dels actes reivindicatius convocats per aquest divendres per la celebració del consell de ministres a Barcelona.

Autocars Nadal no té previst reprendre els trajectes durant tot el dia d'avui del Direct Bus pel que fa a l'entrada i sortida d'autobusos de la línia de l'aeroport del Prat-Barcelona-Andorra.

Tot i que el CDR Alt Urgell havia instat a tothom a sumar-se a la caravana convocada per l'ANC Alt Urgell a les 5 del matí des de la Seu en direcció Barcelona, des de l'Estació Nacional d'Autobusos s'ha informat que tant els trajectes d'entrada i sortida de la resta de companyies estan funcionant correctament. La situació, a hores d'ara, està tranquil·la i els autobusos estan arribant sense problemes als seus respectius destins amb algunes parades intermitents d'entre 10 i 15 minuts.

Tot i això, el CDR Alt Urgell continua amb la convocatòria d'una marxa de torxes a les 20.30 hores que s'iniciarà a la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell en reivindicació per les preses polítiques i exiliades. A més, han instat a tothom a participar en el tall que s'ha produït a Alcarràs (Lleida) en suport als CDR de Ponent, els quals han tallat, a les 6.30 hores, l'autovia A-2 en direcció Barcelona. Tot i això, cap a les 11 hores, han decidit aixecar el tall a causa de l'arribada dels mossos d'esquadra, encara que la circulació no es troba restablerta.

  • Etiquetes