Publicitat
Publicitat

Tres detinguts per amenaces de mort en l'àmbit domèstic

Durant la darrera setmana la Policia va realitzar un total d'onze detencions per diversos delictes

Del 23 de febrer a l'1 de març la Policia va realitzar un total d'onze detencions, d'entre les quals destaca que n'hi ha tres que van ser per amenaces de mort en l'àmbit domèstic. La primera d'aquestes es va produir el 25 de febrer a les 21 hores a la Massana, quan una dona andorrana de 26 anys va ser detinguda com a presumpta autora d'amenaces de mort i agressió física en l'àmbit domèstic, així com injuries, amenaces i resistència greu a funcionaris de Policia durant l'exercici de les seves funcions.

El dia 27 de febrer van tenir lloc les altres dues detencions per aquest motiu. Al Pas de la Casa van detenir un home resident equatorià de 21 anys, també com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces de mort en l'àmbit domèstic, injuries i resistència greu a funcionaris de la Policia. A Escaldes-Engordany, van detenir un home andorrà de 50 anys com a presumpte autor també d'amenaces de mort en l'àmbit domèstic.

El dia 24 la Policia també va detenir un andorrà de 18 anys per un presumpte delicte contra la llibertat i contra la integritat física i moral, i que posteriorment va rebre una denúncia per amenaces amb pistola de fogueig i lesions.

La Policia també ha informat de dues detencions per desobediència a una suspensió governativa del permís de conduir, d'un detingut per un delicte contra la salut pública (un home que accedia al Principat en possessió de 0,3 grams de cocaïna, i de quatre detencions per delictes contra la seguretat del trànsit (quatre conductors que van donar positiu en alcoholèmia amb taxes d'entre 1,02 g/l i 1,55 g/l).