Publicitat
Publicitat

Tres detinguts per desobediència i injúries a la Policia

A més, va ser arrestada una dona resident de 49 anys sobre la qual hi havia una ordre de recerca judicial per un presumpte delicte major d’ús fraudulent de targeta de crèdit

Dos homes i una dona van ser detinguts la setmana passada al Pas de la Casa i Andorra la Vella per desobediència, resistència, injúries i amenaces als agents de la Policia. D’aquesta manera, segons han informat des del cos de l’ordre, la primera detenció va ser dimecres, quan els agents van detenir un turista de 30 anys que es trobava estirat a la voravia. Quan els agents van dirigir-se cap a ell per saber quin era el seu estat va tenir “una reacció desproporcionada” cap als agents. L’endemà, es va detenir un jove no resident de 23 anys que havia causat un aldarull i que en el moment de ser controlat va tenir “una reacció violenta” cap als agents. La tercera detenció va ser diumenge, la d’una jove resident de 20 anys. Els agents havien estat requerits per sorolls al domicili de la noia, a Andorra la Vella, i quan van arribar la detinguda hauria tingut “una actitud grollera i agressiva” cap als policies.
 
Aquestes són tres de les tretze detencions efectuades per la Policia al llarg de la setmana passada i a les quals cal afegir la d’una dona resident de 49 anys sobre la qual hi havia una ordre de recerca judicial per un presumpte delicte major d’ús fraudulent de targeta de crèdit.

A més, dissabte va ser arrestat a la Massana un resident de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i contra la seguretat col·lectiva. Va ser trobat en possessió d’una petita quantitat de metaamfetamina (0,2 grams) a més d’una cigarreta elaborada amb marihuana i es dona la circumstància que hauria conduït sota els efectes d’aquests estupefaents. 
  
També, van ser detingudes altres dues persones que tenien el permís de conduir suspès judicialment i una que tenia una ordre governativa en el mateix sentit i que, malgrat això, van ser controlades conduint. També van ser detingut, a la frontera del riu Runer, un turista de 28 anys que havia estat expulsat.
  
A l’últim, altres quatre persones van ser detingudes per donar positiu al control d’alcoholèmia, dos dels quals arran d’accidents de circulació i una després d’una infracció al Codi de la Circulació.