Tres suposades hores d'infern a l'autobús

Denuncien un presumpte assetjament durant el trajecte de Barcelona a Andorra per part d'un home que anava begut, però des d'Autocars Nadal-Grup Julià asseguren que no han rebut cap queixa

Tres hores d'infern o l'autobús de l'infern és el resum possible de la descripció que una andorrana explica al grup de Facebook AD800 per denunciar el trajecte que suposadament va patir una familiar seu el passat dimecres 28 d'octubre amb la línia de Direct Bus que va sortir a les 20:45 de l'estació de Sants. Tal com s'explica en la publicació, dos homes beguts i drogats van pujar a l'autobús, i un d'ells hauria estat assetjant i increpant a la senyora durant tot el viatge davant de la inactivitat de la resta de passatgers i també del conductor de l'autobús. A més, cap dels dos duia mascareta i no respectaven les distàncies de seguretat. Per la seva banda, des d'Autocars Nadal-Grup Julià asseguren que aquesta persona no es va queixar al conductor en cap moment ni tampoc a la companyia.

En la publicació reclama que la companyia disposi d'algun tipus de protocol per aquestes situacions, ja que explica que durant el trajecte aquest home es va beure una ampolla de whisky a banda d'altres coses, i tant, sols quan faltava mitja hora per arribar al Principat, el xofer els va demanar que es calmessin una mica. El director d'Autocars Nadal-Grup Julià, Bartumeu Gabriel, ha explicat que ningú va avisar al conductor. A més, ha indicat que des de la companyia tenen protocols ben establerts i que funcionen bé, i ha assegurat que els conductors si reben alguna queixa o detecten alguna d'aquestes situacions, tenen l'ordre d'aturar el vehicle i trucar a la policia perquè intervingui.

Segons la passatgera, a la frontera, la policia andorrana va demanar la documentació als dos individus i en no portar-la, van abandonar l'autobús. En l'escrit, s'indica que en arribar al Principat la passatgera també va retreure-li al xofer l'actitud d'aquests individus i aquest hauria llençat pilotes a fora assegurant que hauria d'haver estat la taquilla de Barcelona qui no els hauria d'haver venut el tiquet. Per la seva banda, Gabriel ha comentat que si realment els fets van succeir, "demanem que faci una denúncia a la policia i aleshores els hi podrem passar les dades per intentar localitzar els homes". També ha expressat que és molt difícil contrastar la informació si l'afectada no s'ha posat en contacte amb ells en cap moment.