Tres metres i mig de neu al port de Creussans

Després d'una nevada important, es necessiten dos dies de feina per habilitar el telecadira que arriba a aquest punt de l'estació de Vallnord-Ordino Arcalís

L'estació de Vallnord-Ordino Arcalís ha fet pública una fotografia del gruix de neu que s'ha acumulat al port de Creussans després de les darreres nevades, i que arriba als tres metres i mig. La zona està situada a 2.643 metres d'altitud i s'hi arriba pel telecadira de Creussans, el més alt d'Andorra.

La gran acumulació de neu és la causa per la qual l'equip tècnic de l'estació necessita dos dies de feina per tornar a posar en marxa el remuntador, ja que cal arribar-hi amb màquina trepitjaneu, desenterrar l'estació d'arribada del telecadira i assegurar-se que no hi hagi perill d'allaus per habilitar aquesta zona del domini esquiable. Així doncs, aquest dissabte es posarà en marxa el telecadira de Creussans.

A les pistes, les estacions estan registrant aquests dies els gruixos de neu més importants de la temporada. Arcalís ofereix entre 140 i 240 centímetres, Pal-Arinsal entre 130 i 180, i Grandvalira entre 90 i 200, tots de neu pols.