Tres dies per provar un itinerari nocturn del bus turístic

Andorra Turisme vol veure l'acceptació per poder oferir el producte l'any que ve

Andorra Turisme proposa un itinerari especial de bus turístic nocturn els dies 27, 28 i 29 de setembre per celebrar el Dia mundial del turisme. Es tracta d'una prova pilot que servirà per analitzar si l'any que ve es posa en marxa aquest nou producte.

Es tracta de la primera vegada que es posa en marxa una proposta turística d'aquest tipus amb l'objectiu d'oferir una oportunitat única per descobrir el patrimoni natural i cultural del país des d’una altra perspectiva i amb un recorregut que es farà de nit i amb la companyia d’un guia titulat. La ruta pretén donar a conèixer indrets i espais en un horari poc habitual i així, que els participants puguin descobrir que el patrimoni cultural i natural d'Andorra també pot visitar-se de nit.

La sortida es realitza des de les 18.30 i fins a les 22 hores i els punts de partida seran des d'Andorra la Vella i des d'Escaldes-Engordany, a les mateixes parades que el bus turístic diürn. Es començarà amb una passejada per la vall d'Incles per poder contemplar la posta de sol, estirat en una hamaca i amb la consumició d'una beguda inclosa.

Després, ja de nit, es realitzarà una visita a l'església de sant Joan de Caselles a Canillo, una bona ocasió per gaudir de l'interior d'aquest espai en un horari en què els monuments del país es troben tancats al públic en general. Per acabar, es recorrerà un tram del rec del Solà, un punt des d'on s'observen unes vistes panoràmiques tant de la capital com d'Escaldes-Engordany.

Per gaudir del bus turístic nocturn és necessari reservar prèviament a través de la pàgina web www.visitandorra.com o bé, inscriure's en qualsevol de les oficines turístiques del país. El preu és de 25 euros per persona.