Publicitat
Publicitat

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu arriba a la 40a edició

El gruix dels actes tindrà lloc entre els dies 31 de juliol i 1 i 2 d'agost a la Seu d'Urgell i a Arsèguel, tot i que la programació dels concerts s'estendrà fins al 8 d'agost a altres llocs del Pirineu i de la plana de Lleida.

L'organització de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu treballa ja en els preparatius de la que serà la 40ª edició del festival, el més antic de música popular dels que se celebren a Catalunya. El gruix dels actes tindrà lloc entre els dies 31 de juliol i 1 i 2 d’agost a la Seu d’Urgell i a Arsèguel, tot i que la programació dels concerts s’estendrà fins al 8 d’agost a altres llocs del Pirineu i de la plana de Lleida.

Els actes començaran el divendres 31 de juliol a la Seu d’Urgell amb el Concert de les Nacions i continuaran l’endemà dissabte, 1 d’agost, a Arsèguel, amb la clàssica Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. A partir de diumenge dia 2, i al llarg de tota la setmana següent, els actes, encara per concretar, s’aniran desenvolupant en diverses poblacions del territori.